Видео галерија

 • Адора FLATIRON Скопје - The Final Show
  • Адора FLATIRON Скопје - The Final Show

  • 9

 • Светски квалитетен дом по македонски цени Адора инженеринг
  • Светски квалитетен дом по македонски цени Адора инженеринг

  • 9

 • Приказната за Адора FLATIRON Скопје - The Story Of
  • Приказната за Адора FLATIRON Скопје - The Story Of

  • 9

 • Адора Flatiron Скопје рекордно изграден - НАЈДОБАР ПРОЕКТ 2015
  • Адора Flatiron Скопје рекордно изграден - НАЈДОБАР ПРОЕКТ 2015

  • 9

 • АДОРА FLATIRON - Доживејте го духот на Њујорк во Скопје
  • АДОРА FLATIRON - Доживејте го духот на Њујорк во Скопје

  • 9

 • Adora Flatiron Skopje – нов урбанистички симбол во Скопје и Македонија
  • Adora Flatiron Skopje – нов урбанистички симбол во Скопје и Македонија

  • 9