Влез 2 – Стан тип 6

Модерен дом со површина од 72 m². Нуди висок квалитет на домување и одлична функционалност, со пространа дневна соба и трпезарија, две спални соби и балкон. Домот изобилува со природна светлина и целосен комфор од сите аспекти, еко, топлински и акустичен. Од станот се простира прекрасен поглед кон северозападната страна на Скопје и падините на Скопска Црна Гора.