Penthouse view

 • Поглед кон Центар – Плоштад Македонија
  • Поглед кон Центар – Плоштад Македонија

  • 9

 • Поглед кон Аеродром
  • Поглед кон Аеродром

  • 9

 • Поглед кон Аеродром и Кисела Вода
  • Поглед кон Аеродром и Кисела Вода

  • 9

 • Поглед кон Кисела Вода
  • Поглед кон Кисела Вода

  • 9

 • Поглед кон падините на Водно
  • Поглед кон падините на Водно

  • 9

 • Поглед кон Скопска Црна Гора
  • Поглед кон Скопска Црна Гора

  • 9