АДОРА ПО ПОВОД САЕМОТ ЗА НЕДВИЖНОСТИ СО СЕКОЈ КУПЕН ДОМ ВО FLATIRON ПОДАРУВА КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНА КУЈНА И ЦЕЛОСНО АРХИТЕКТОНСКО РЕШЕНИЕ ЗА ВНАТРЕШНОТО УРЕДУВАЊЕ НА СТАНОТ

Сите купувачи на дом во новиот маркантен објект Адора Flatiron Скопје, во периодот од 22 до 31 октомври, по повод Саемот за градежништво и недвижности Realexpo 2018, од Адора инженеринг ќе добијат подарок, комплетно опремена модерна кујна и целосно решение за внатрешното уредување на станот од архитект во компанијата.

Купувачите на дом во Адора Flatiron, со уплатено учество од 15 % и склучен преддоговор за купување на станот, ќе добијат кујна по нивна желба, бирајќи боја и материјал по свој вкус, иверица или медијапан, со сите апарати опремување од реномираната марка „Електролукс“. Дополнително, специјален саемски подарок од Адора инженеринг годинава е комплетно изготвено 3Д решение за внатрешното уредување на купен стан во Адора Flatiron од дипломираниот архитект Ирена Граорковска, што своите визионерски (креативни) архитектонски идеи ги развива и реализира во праксата со поддршка на компанијата како и многу млади образовани и амбиционзи луѓе од други професии.

Адора инженеринг традиционално и годинава ќе се претстави на оригинално дизајниран штанд на Саемот за градежништво и Realexpo 2018, кој ќе се одржи во монтажните хали на паркингот кај Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје од 24 до 28 октомври и ќе биде отворен за посетителите од 10 до 18 часот. Градежната компанија што 16 години е предводник во високоградбата во Македонија и лидер во примена на иновациите и современите светски стандарди во домувањето, со виското ниво на квалитет, стил и дизајн на објектите за домување, секогаш има изненадувања и награди за своите купувачи, со перманентна грижа и посветеност, за возврат на нивата доверба.