СО НАМАЛЕНА КАМАТА ОД 3,75% САМО ЗА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГРАЃАНИТЕ МОЖАТ ДА КУПАТ НОВ ДОМ СО КРЕДИТ ВО ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ

Со намалена камата од 3,75%, единствено во Адора инженеринг, со кредит во Охридска банка Сосиете Женерал, граѓаните имаат екстра поволна можност полесно да станат сопственици на нов квалитетен дом и деловен простор од овој потврден градежен бренд. За станбен кредит во износ од 30 илјади евра, со рок на отплата од 20 години и вклучено кредитно животно осигурување, месечната рата за купен стан во првите 3 години е 185 евра, а од 4-тата до 14-тата година ратата е загарантирана на износ од 217 евра. Кредитот План за стан – 2030 од Охридска банка Сосиете Женерал е со најдолго гарантирана фиксна каматна стапка до крајот на 2030 година, а во промотивниот период до 17-ти февруари 2017-та година, клиентите се ослободени од сите банкарски трошоци (административни трошоци, трошоци за апликација и проценка на имот). Корисниците на овие кредити имаат единствена можност да користат и пакет за кредитно животно осигурување што на семејствата им овозможува посигурна иднина со заштита од оптоварување со долгови кон банката во случај на немил настан покриен со осигурувањето.

Adora Flatiron Skopje denski render