Градителски Тим

Голема благодарност и почит за придонесот на сите ангажирани за реализација на грандиозниот градителски подвиг Адора Flatiron Скопје!   ( 2015 – 2017 )   Проектанти: Ванчо Ѓеорѓиевски, дипл. инж. архитект – одговорен проектант Марија Блажеска,…

Прочитај повеќе

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ПРОДАДЕ 170 СТАНОВИ СО ВКУПНА ПОВРШИНА ОД 10.000 M² ВО ПРВИТЕ 5 МЕСЕЦИ ОД 2018

Во првото петмесечје од годинава, заклучно со мај, во Адора инженеринг се продадени 170 станови со вкупна површина од 10.000 m², 100 паркиралишта и деловен простор со вкупна површина од 700 m², со што градежниот…

Прочитај повеќе

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГО ПОДДРЖА МАРАТОНОТ ОХРИД ТРЧАТ 2018

Традиционално, Адора инженеринг го поддржа одржувањето и на вториот маратон Охрид ТрчаТ 2018, што вчера во нашиот најпознат туристички центар ги обедини спортот, дружењето и рекреацијата и потврди дека Охрид МојТ, Охрид СакаТ и Охрид…

Прочитај повеќе