ФОНДАЦИЈАТА ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ ЗА 2017 ОД БИТОЛСКИ ВЕСНИК

За изградба и донација на нов, безбеден и топол дом на местото на опожарениот, за Ивана и Јован Трајкови во Дедино и за богатата хумана мисија, Фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец е добитник на наградата…

Прочитај повеќе

РОМАНТИЧНО ПАТУВАЊЕ ВО РИМ ЗА КУПЕН ДОМ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

По повод Денот на вљубените, Свети Валентин, за секој купен ДОМ од 12 до 17 февруари 2018, Адора инженеринг обезбеди романтичен подарок - Патување за двајца со авион во Вечниот град РИМ. Подарокот ќе го…

Прочитај повеќе

РОМАНТИЧНО ПАТУВАЊЕ ВО РИМ ЗА КУПЕН ДОМ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

По повод Денот на вљубените, Свети Валентин, за секој купен ДОМ од 12 до 17 февруари 2018, Адора инженеринг обезбеди романтичен подарок - Патување за двајца со авион во Вечниот град РИМ. Подарокот ќе го…

Прочитај повеќе