ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ 4 ДОМАЌИНИ-ДОМАРИ ВО АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Адора инженеринг има потреба од ангажман на четворица домаќини-домари во  новиот атрактивен станбено-деловниот комплекс Адора Flatiron Скопје, кои со работа ќе започнат на 15-ти декември годинава. Кандидатите за работната позиција домаќин-домар треба да имаат завршено …

Прочитај повеќе

ЕКСТРА ПОНУДА ВО НОЕМВРИ НА ДОМ ВО АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

По повод 15 годишниот јубилеј на Адора инженеринг, граѓаните имаат ексклузивна можност до крајот на ноември да купат екстра квалитетен стан од 77 м² во новиот објект Адора Flatiron Скопје, по специјална, најповолна цена и…

Прочитај повеќе

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО 2017 ДОБИТНИК НА ТРИ НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ЗА НАЈДОБРИ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ ПРАКТИКИ

 Адора инженеринг денес доби три национални признанија на 10-тата јубилејна манифестација на која министерството за економија и координативното тело ги доделија националните награди за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија 2017-та. Компанијата која паралелно…

Прочитај повеќе