АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ СО ФАСАДАТА ЌЕ ГО ДОБИЕ СВОЈОТ КОМПЛЕТЕН ЛИК

Со интензивна работа на фасадата, на што се ангажирани 50-тина искусни фасадери, новиот атрактивен комплекс Адора Flatiron Скопје, почнува да го добива својот конечен лик, што ќе биде со вистински сјај кога фасадата ќе биде…

Прочитај повеќе

СО 40 ИЗГРАДЕНИ ОБЈЕКТИ И ПРОШИРУВАЊЕ НА БИЗНИСОТ СО ИЗГРАДБА НА СОВРЕМЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТАР АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ОДБЕЛЕЖУВА 14 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

Адора инженеринг на големиот православен христијански празник Пресвета (Голема ) Богородица, одбележува 14 години од своето постоење. Градежната компанија основана на 28-ми август 2002-ра година од докажаниот стопанственик проф. д-р Ванчо Чифлиганец, почнувајќи со само…

Прочитај повеќе