ЧЕСТИТКА ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА ВЕЛИГДЕН ДО ПРАВОСЛАВНИТЕ ВЕРНИЦИ

Адора инженеринг на сите православни верници, свештенството на МПЦ, на вработените, своите купувачи, деловни партнери и соработници им го честита најголемиот христијански празник Велигден. Посакувајќи им на православните граѓани празничните денови да ги минат во…

Прочитај повеќе

САНИРАН ПОКРИВОТ НА ПОСЕБНОТО ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ Д-Р ЗЛАТАН СРЕМЕЦ ВО СКОПЈЕ СО ДОНАЦИЈА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Посебното основно училиште „Д-р Златан Сремец“ во Кисела Вода, Скопје, ја мина првата зима без повеќегодишните проблеми со прокиснување на дотраениот покрив, благодарение на проектот за санација што го реализира градежната компанија Адора инженеринг. Во…

Прочитај повеќе

ЗГОЛЕМЕНА ПРОДАЖБА ОД 63 % НА СТАНОВИ ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО ПРВО ТРИМЕСЕЧЈЕ ОД 2016

Во првото тримесечје годинава во Адора инженеринг се продадени недвижности со вкупна површина од 6.200 м², што претставува пораст од 63 % споредено со продажбата во првите три месеци од минатата година. Од јануари до…

Прочитај повеќе