БЕТОНИРАНА ТЕМЕЛНАТА ПЛОЧА НА ЛАМЕЛИТЕ 2 И 3 ОД КОМПЛЕКСОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Со стручна, квалитетена и посветена работа, градежниот тим на Адора инженеринг ја бетонираше  темелната плоча на ламелите 2 и 3, на деловниот центар и подземните паркиралишта од новиот препознатлив урбан комплекс Адора Flatiron Скопје. Цврстината…

Прочитај повеќе

АИДА ЧКАЛЕСКА-КОСТОВА КУПУВАЧ НА СТАН ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО ШКОЛУВАЊЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ АМЕРИКАН КОЛЕЏ ВО НАГРАДНАТА ИГРА „КУПЕТЕ СТАН, ОСВОЈТЕ ШКОЛУВАЊЕ“

Аида Чкалеска-Костова, купувач на стан од Адора инженеринг е добитник на вредната награда целосно бесплатно школување на Универзитетот Американ Колеџ Скопје во наградната игра „Купете стан, освојте школување“ што градежниот бренд ја организира за купувачите…

Прочитај повеќе

ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА НАГРАДАТА „КУПЕТЕ СТАН, ОСВОЈТЕ ШКОЛУВАЊЕ“

Под мотото ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СРЕЌНА ИДНИНА, утре, 17-ти март, 12 часот, во Американ Колеџ Скопје, на пригодна свеченост, јавно ќе биде извлечен среќниот добитник на вредната НАГРАДА ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО ДОДИПЛОМСКО ИЛИ ПОСЛЕДИПЛОМСКО ШКОЛУВАЊЕ на Американ…

Прочитај повеќе

НАГРАДНАТА ИГРА НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ „КУПЕТЕ СТАН, ОСВОЈТЕ ШКОЛУВАЊЕ“ ТРАЕ ДО 17 МАРТ 2016

Заинтересираните граѓани за купување квалитетна недвижност во докажаниот градежен бренд Адора инженеринг, имаат можност за освојување на вредната награда целосно бесплатно школување на Универзитетот Американ колеџ, до 17-ти март годинава, до кога траат саемските промоции.…

Прочитај повеќе

НАГРАДА НАЈДОБАР ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА ОД REALEXPO 2016 ЗА АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ И ГОЛЕМ ИНТЕРЕС НА СТУДЕНТИТЕ ПО ГРАДЕЖНИШТВО НА САЕМОТ НА НЕДВИЖНОСТИ ВО СКОПЈЕ

Успешната градителска приказна Адора Flatiron Скопје е прогласена за НАЈДОБАР ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА на Саемот на недвижности RealExpo 2016, за што синоќа ова вредно признание и беше доделено на д-р Драгана Чифлиганец, извршен директор на…

Прочитај повеќе

СО АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ, КОМПЛЕКСОТ АЕРОДРОМ, АДОРА DIAMOND GARDEN И НАГРАДА БЕСПЛАТНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ШКОЛУВАЊЕ ЗА НАЈСРЕЌНИОТ КУПУВАЧ НА СТАН, АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ УЧЕСТВУВА НА САЕМОТ НА НЕДВИЖНОСТИ REALEXPO 2016 ВО СКОПЈЕ

Со уникатен штанд во стилот на новиот маркантен станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје, што за рекорден рок од шест месеци го изгради до горна плоча во срцето на Скопје, Адора инженеринг по шести пат се…

Прочитај повеќе