ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА BEST BRAND 2015

Проф. д-р Ванчо Чифлиганец е добитник на највисоката награда за животно дело на манифестацијата Best Brand 2015 што синоќа се одржа во Битола. Генералниот директор на градежната компанија Адора инженеринг д-р Чифлиганец, наградата ја доби…

Прочитај повеќе

СО ОГРОМЕН ЕНТУЗИЈАЗАМ И РАБОТА ВО ТРИ СМЕНИ ВРЕДНИОТ ТИМ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЈА БЕТОНИРА ПРЕТПОСЛЕДНАТА ПЛОЧА И ЈА ИЗВИШИ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ НА ВИСOЧИНА ОД 54 МЕТРИ

Со посветена работа од 21 час, непрекинато, во три смени, вредниот тим на Адора инженеринг до доцна во ноќните часови ја бетонираше претпоследна плоча на 17-то ниво над земја, со што атрактивниот станбено-деловен комплекс Адора…

Прочитај повеќе

СО СЕКОЈ КУПЕН ДОМ ОД 5 ДО 22 ФЕВРУАРИ АДОРА ВЕ НОСИ ВО ВЕНЕЦИЈА

Сите купувачи на нов дом во Адора инженеринг од 5-ти до 22-ри февруари, за Денот на вљубените, компанијата ги носи на романтично патување за двајца во Венеција, градот на вечната љубов. Петдневното патувањето за двајца…

Прочитај повеќе

СО БРЗА, СТАБИЛНА И КВАЛИТЕТНА ГРАДБА, АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ СЕ ПОБЛИСКУ ДО ПОСЛЕДНАТА ПЛОЧА

Со бетонирање на плоча над 14-тиот кат, се продолжува градењето на комплексот Адора Flatiron Скопје, кое поради лошите временски услови кратко време беше прекинато. Одморени и со елан за работа,  стручниот тим на Адора инженеринг…

Прочитај повеќе