Карактеристики за становите

НАЈДОБАР ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД ВО СКОПЈЕ ЕКСКЛУЗИВНО ДЕКОРИРАН ЕНТЕРИЕР ОД РЕНОМИРАНИ ДИЗАЈНЕРИ ЗАСТАКЛЕН ВНАТРЕШЕН ДВОР СО ПРИРОДНА СВЕТЛИНА-АТРИУМ ИНТИМНОСТ НА СТАНОВИТЕ, ПАСАЖИ, ЗАЕДНИЧКИ СОДРЖИНИ ПОВРШИНА ОД 31 М² ДО 260 М² ТЕРАСИ НА ВИСИНА ОД 50…

Прочитај повеќе

Карактеристики за становите

НАЈДОБАР ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД ВО СКОПЈЕ ЕКСКЛУЗИВНО ДЕКОРИРАН ЕНТЕРИЕР ОД РЕНОМИРАНИ ДИЗАЈНЕРИ ЗАСТАКЛЕН ВНАТРЕШЕН ДВОР СО ПРИРОДНА СВЕТЛИНА-АТРИУМ ИНТИМНОСТ НА СТАНОВИТЕ, ПАСАЖИ, ЗАЕДНИЧКИ СОДРЖИНИ ПОВРШИНА ОД 31 М² ДО 260 М² ТЕРАСИ НА ВИСИНА ОД 50…

Прочитај повеќе

Осигурување

Прв пат во Македонија – Со купен стан подарок домаќинско осигурување за една година од Адора инженеринг и Евроинс осигурување Ексклузивно за Адора Flatiron Скопје. За прв пат во Македонија, ексклузивно, за новиот атрактивен комплекс АДОРА  FLATIRON…

Прочитај повеќе

ЉУБОВ И ВНИМАНИЕ ЗА ДЕЦАТА ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО И ДОМОТ ЗА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ 11 ОКТОМВРИ ВО СКОПЈЕ

По повод 20-ти ноември, Светскиот ден на децата, менаџментот на Адора инженеринг и музичката ѕвезда Тамара Тодевска, ги посетија децата во СОС Детско село и Домот за деца без родители 11 Октомври во Скопје, каде…

Прочитај повеќе

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВРЕДНО И КВАЛИТЕТНО ГО ГРАДИ КОМПЛЕКСОТ АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Градежниот високо професионален тим  на Адора инженеринг ја  бетонира плочата над шестти кат на комплексот Адора Flatiron Скопје, во која се вградени 400м3 бетон со цврстина на бетон МБ 35 и 50 тони ребреста и…

Прочитај повеќе

СО СЕКОЈ КУПЕН СТАН ВО АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ-ПОДАРОК ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМОТ

За прв пат во Македонија, ексклузивно, за новиот атрактивен комплекс АДОРА  FLATIRON СКОПЈЕ,АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ во соработка со ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ, за секој купен стан, обезбедија ПОДАРОК ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМОТ И ДОМАЌИНСТВОТО во рок од една година. Со…

Прочитај повеќе