ДОКАЖАНА АСЕИЗМИЧКА СТАБИЛНОСТ ЦВРСТ ДОМ БЕЗ СТРАВ ОД ЗЕМЈОТРЕСИ

Адора Flatiron Скопје е станбено-деловен објект со врвна статика, цврстина и асеизмичка стабилност, докажана со вештачки земјотрес, што на станарите им гарантира сигурност, спокоен живот без страв од земјотреси и мирен, безгрижен сон. Врвната статика…

Прочитај повеќе

ДОКАЖАНА АСЕИЗМИЧКА СТАБИЛНОСТ ЦВРСТ ДОМ БЕЗ СТРАВ ОД ЗЕМЈОТРЕСИ

Адора Flatiron Скопје е станбено-деловен објект со врвна статика, цврстина и асеизмичка стабилност, докажана со вештачки земјотрес, што на станарите им гарантира сигурност, спокоен живот без страв од земјотреси и мирен, безгрижен сон. Врвната статика…

Прочитај повеќе

Карактеристики за становите

НАЈДОБАР ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД ВО СКОПЈЕ ЕКСКЛУЗИВНО ДЕКОРИРАН ЕНТЕРИЕР ОД РЕНОМИРАНИ ДИЗАЈНЕРИ ЗАСТАКЛЕН ВНАТРЕШЕН ДВОР СО ПРИРОДНА СВЕТЛИНА-АТРИУМ ИНТИМНОСТ НА СТАНОВИТЕ, ПАСАЖИ, ЗАЕДНИЧКИ СОДРЖИНИ ПОВРШИНА ОД 31 М² ДО 260 М² ТЕРАСИ НА ВИСИНА ОД 50…

Прочитај повеќе

Карактеристики за становите

НАЈДОБАР ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД ВО СКОПЈЕ ЕКСКЛУЗИВНО ДЕКОРИРАН ЕНТЕРИЕР ОД РЕНОМИРАНИ ДИЗАЈНЕРИ ЗАСТАКЛЕН ВНАТРЕШЕН ДВОР СО ПРИРОДНА СВЕТЛИНА-АТРИУМ ИНТИМНОСТ НА СТАНОВИТЕ, ПАСАЖИ, ЗАЕДНИЧКИ СОДРЖИНИ ПОВРШИНА ОД 31 М² ДО 260 М² ТЕРАСИ НА ВИСИНА ОД 50…

Прочитај повеќе

ПРВ ИЗГРАДЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЈЕКТ СО СЕРТИФИКАТ А КЛАСА ВО МАКЕДОНИЈА

Адора инженеринг го изгради првиот енергетски ефикасен објект А класа, за што компанијата го доби првиот сертификат за енергетски карактеристики на згради А–класа во Македонија. Со тоа и официјално се верифицира дека станбените објекти на…

Прочитај повеќе

ПРВ ИЗГРАДЕН ЕНЕРГЕТСКИ ОБЈЕКТ СО СЕРТИФИКАТ А КЛАСА ВО МАКЕДОНИЈА

Адора инженеринг го изгради првиот енергетски ефикасен објект А класа, за што компанијата го доби првиот сертификат за енергетски карактеристики на згради А–класа во Македонија. Со тоа и официјално се верифицира дека станбените објекти на…

Прочитај повеќе

ФОТОВОЛТАИЦИ – ОБНОВЛИВА ЕНЕРГИЈА ЗА ЗАЕДНИЧКО ОСВЕТЛУВАЊЕ БЕЗ ПОСЕБНИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА

Адора инженеринг е првата компанија која во колективното домување во Македонија ги воведе фотоволтаичните системи, кои го користат сонцето како извор на енергија. Преку обновливите, алтернативни извори на енергија, фотоволтаиците со користење на сончевата енергија,…

Прочитај повеќе

ФОТОВОЛТАИЦИ – ОБНОВЛИВА ЕНЕРГИЈА ЗА ЗАЕДНИЧКО ОСВЕТЛУВАЊЕ БЕЗ ПОСЕБНИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА

Адора инженеринг е првата компанија која во колективното домување во Македонија ги воведе фотоволтаичните системи, кои го користат сонцето како извор на енергија. Преку обновливите, алтернативни извори на енергија, фотоволтаиците со користење на сончевата енергија,…

Прочитај повеќе

СЕРТИФИЦИРАНА ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА – 80 % НАД МАКЕДОНСКИТЕ СТАНДАРДИ ТИВОК ДОМ БЕЗ БУЧАВА

Адора инженеринг за прв пат во Македонија, во Адора Flatiron Скопје воведе систем на звучна изолација со индекс на звучна непропустливост до 68 db, во партнерство со светски познатата компанија Rigips Saint Gobain. За прв…

Прочитај повеќе