СО СЕКОЈ КУПЕН ДОМ ОД 5 ДО 22 ФЕВРУАРИ АДОРА ВЕ НОСИ ВО ВЕНЕЦИЈА

Сите купувачи на нов дом во Адора инженеринг од 5-ти до 22-ри февруари, за Денот на вљубените, компанијата ги носи на романтично патување за двајца во Венеција, градот на вечната љубов. Петдневното патувањето за двајца со авионски превоз, во еден од најубавите градови во светот, уникатната убавица на вода и илјада мостови, е подарок за сите купувачи кои ќе уплатат стан во објектите на овој потврден градежен бренд Адора Flatiron Скопје и Комплексот Аеродром Скопје. Адора инженеринг, што секогаш продава повеќе од дом, грижејќи се постојано за своите купувачи со вредни подароци, внимание и изненадувања, по повод Денот на вљубените, сака на сите граѓани што ќе купат стан, со незаборавно патување во градот на романтиката, да им внесе многу љубов и среќа во новиот дом.