СО КУПЕН ДОМ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ-ВРЕДЕН ПОДАРОК ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Во духот на традицијата Адора инженеринг секогаш да нуди повеќе од дом, со секој купен стан од оваа компанија, по повод велигденските празници, купувачите ќе добијат вреден подарок. Со цел на граѓаните да им го разубави празнувањето на најголемиот христијански празник – Велигден, со склучен преддоговор за купен стан и реализирана уплата, во периодот од 7-ми април до 1-ви мај 2017-та, Адора обезбеди подарок за купувачите, вредносен ваучер за набавка на корисен апарат за новото домаќинство. Адора инженеринг што 15 години гради сигурни, убави, квалитетни, економични и комфорни домови на атрактивни локации за граѓаните, постојано, со интересни изненадувања, подароци и награди сака на купувачите да им возврати за довербата и да им подари среќа во семејството.

velgden-2017