НАГРАДНА ИГРА: АДОРА ВЕ НОСИ НА ЕГЗОТИЧЕН ОДМОР НА КУБА

Адора инженеринг по повод 15 годишниот роденден на компанијата, најсреќните купувачи ги носи на незаборавен одмор за двајца на Куба, една од најпосакуваните туристички дестинации во светот.

  • Учесници во наградната игра се сите купувачи на стан или деловен

простор во објектите Адора Flatiron Скопје и Адора Diamond Garden од 14 јули до 30 септември 2017, со склучен преддоговор за купопродажба и уплата на 30 % од вкупната цена на недвижниот имот.

  • Извлекувањето на наградата е на 30-ти септември 2017-та година.
  • Наградното патување за двајца на Куба е од 1 до 13 ноември 2017 година и вклучува авио превоз од Скопје, хотелско сместување на база полн пансион во ексклузивниот туристички центар Варадеро, со можност за интересни екскурзии.
  • Целта на градежниот бренд познат по бројните изненадувања за купувачите е да им ја збогати среќата од новиот дом со одмор на најпопуларниот Карипски остров, познат по белите песочни плажи, тиркизното море, рајските острови,  бурната историја, темпераментната салса, олдајмерите.

 ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА „АДОРА ВЕ НОСИ НА ЕГЗОТИЧЕН ОДМОР НА КУБА“

Nagradna igra Adora Odmor na Kuba