КАМПАЊА ДОМ ПОЛН СО ЛЕТНИ ИЗНЕНАДУВАЊА

НОВ ДОМ ПОЛН СО ЛЕТНИ ИЗНЕНАДУВАЊА е мотото на новата кампања за купувачите на Адора инженеринг. Летото е одличен период за избор на нов дом и за почеток на нов живот исполнет со нов квалитет и нови предизвици. Доколку размислувате за купување нов дом во кој нема да се грижите за летните жештини и нема да имате потреба од клима уред до 37 ˚C надворешна температура, Ве покануваме да не посетите во компанијата. Ние ќе Ве информираме детално за долгорочните придобивки и семејни заштеди од иновациите во домувањето, а Вие со новиот дом ќе добиете интересно летно изненадување што ќе Ви внесе нови убави моменти во животот, ќе Ви го разубави и освежи домот и ќе Ви донесе семејна среќа.

Градежниот бренд Адора инженеринг кој ова лето ја слави својата 15 годишнина е познат по тоа што на своите купувачи секогаш им нуди повеќе од дом кога ја носат  најважната одлука и ја прават највредната, трајна инвестиција во купувањето на недвижност. Моментот на избор на нов дом треба да го запомните по нова вредност во животот, за што секогаш се грижи Адора инженеринг.

adora za vo text