Влез 2 – Стан тип 1

Модерен дом со површина од 77 m². Нуди висок квалитет на домување и одлична функционалност, со пространа дневна соба и трпезарија, две спални соби и балкон. Домот изобилува со природна светлина и целосен комфор од сите аспекти, еко, топлински и акустичен. Од станот се простира. прекрасен поглед кон источната стана на Скопје.