Одберете квадратура по Ваш избор и прегледајте ги деталите за избраниот стан.

Комплексот Адора Flatiron Скопје располага со 279 станови распоредени во три ламели со три влезови, со површина од 31, 32, 37, 38, 48, 50, 53, 68, 69, 72, 73, 77, 94, 117, 118 м², 119 м², до 260 м².

Станарите имаат можност да домуваат комотно, функционално и современо, со распоред на шест станови на еден кат во секој влез, опслужени со шест модерни и екстра брзи лифтови. Луксузните апартмани имаат ексклузивен поглед на цело Скопје.

Објектот располага и со станови со непречен пристап, движење, престој и работа за лица со инвалидност.

Становите уредени по мерка на купувачите, се одликуваат со современ стил и дизајн, функционалност со максимална искористеност на просторот, сеизмичка стабилност, квалитет во европските стандарди и услови за приватност, пријатно и среќно домување.