Banki

Адора инженеринг преку одлична соработка со банкарските институции во Македонија им нуди најповолно кредитирање на купувачите на стан, под најдобри услови, со најмало учество, најниски каматни стапки, забрзана процедура на одобрување, помош и совети за аплицирање за станбените кредити.