unikatnost-new

КАРАКТЕРИСТИКИ

ул. „Борис Трајковски“ бр.1, Скопје, Македонија.

Уникатниот станбено-деловен објект Адора Flatiron Скопје е грандиозно здание со височина од 60 метри, препознатлив стил и впечатлива архитектура.

На 16 катови има 279 модерни, функционилани, комфорни домови и луксузни penthouse станови, со површина од 31 до 270 m².

Во комплексот има А-класа Бизнис центар со посебен влез, лифт и 29 ексклузивни деловни простории, со површина од 50  до 1.773  m².

Објектот располага со 394 сопствени паркиралишта за возила на 3 подземни нивоа и посебен простор за паркирање на велосипеди.

Комплексот има 3 засебни влезови за становите и 7 екстра квалитетни, експресно брзи, бесшумни лифтови.

Распоредот на становите е по 6 на 1 кат, во 1 влез, со цел на станарите да им се овозможи хумано живеење со приватност во домот.

Во комплексот има домарска служба која 24 часа е во функција и на услуга на станарите и посетителите.